In verkoop: 84 woningen en 31 appartementen! Interesse? Neem contact op met de makelaar.

Willemskwartier

Hoera, de bouw van de 31 appartementen gaat starten!

september 4, 2023 | Nieuws | Willemskwartier

Consortium Stappegoor B.V. heeft opdracht gegeven aan aannemer Van Wijnen Rosmalen B.V. om de bouw te starten van 31 appartementen in fase 1 in Willemskwartier.

Inmiddels zijn de benodigde vergunningen verkregen, is de grond bouwrijp, is er planacceptatie vanuit Stichting Waarborgfonds Koopwoningen (SWK) en zijn 13 van de 31 appartementen verkocht. Voor kopers goed nieuws, want zij kunnen nu naar de notaris om hun woning te transporteren. Ook voor geïnteresseerden in een nieuwbouwappartement is dit positief nieuws, want nu kopen betekent dat de bouw van je huis gegarandeerd is.

Kijk welke appartementen nog vrij zijn: https://www.willemskwartiertilburg.nl/koopwoningen-tilburg/appartementen/

Planning bouw

Van Wijnen is voornemens om in het 4e kwartaal van 2023 te starten met het boren van de bronnen ten behoeve van de installatie van de bodemwarmtepompen voor de 31 appartementen. Aansluitend op het boren van de bronnen start het heiwerk.

Interesse in een appartement?

Neem gerust contact op met één van de makelaars om je verder te oriënteren op de beschikbare appartementen. En om meer te weten te komen over het aankoopproces.

Het is ook mogelijk om online een account aan te maken en je online in te schrijven voor een van de appartementen, via: https://www.willemskwartiertilburg.nl/nieuws/hoera-de-bouw-van-de-31-appartementen-gaat-starten/