In verkoop 34 woningen (fase 2a)! Plus laatste woningen en appartementen in fase 1! Interesse? Meld je aan als reserve kandidaat.

Willemskwartier

Wie woont in een hoekwoning in Willemskwartier, wordt letterlijk omringd door rust en ruimte

2 Drielaagse eengezinswoningen zuidelijke rand (hoek)

Vanaf € 580.000,- v.o.n.

Bouwnummers

Bnr Bnr Prijs Price Woonopp. Living area Kamers Rooms Type buitenruimte Type outdoor space Plattegrond Floorplan
60 € 580.000 168㎡ 5 kamers5 rooms -
70 - 168㎡ 5 kamers5 rooms -
#
#

2 Drielaagse eengezinswoningen

Drielaagse eengezinswoningen zuidelijke rand (hoek) | Type 10

Wie woont in een hoekwoning in Willemskwartier, wordt letterlijk omringd door rust en ruimte. Het bijzondere aan deze hoekwoningen is de heerlijke ruimte! Een woonkamer en keuken van deze grootte zijn in een hoekwoning echt bijzonder. De keuken kan aan de voorzijde, zoals je ziet op de plattegrond. Of in het midden, zoals ingetekend in de interieurimpressie. Dat laatste is een optie, maar biedt nog meer mogelijkheden voor de inrichting van je huis. Zo creëer je volop ruimte om te spelen, te werken of te gamen aan de voorzijde. Of wordt dit straks je leeshoekje? Met uitzicht op je voortuin in een omgeving die rust en kalmte ademt. Zo wordt verhuizen naar Willemskwartier de volgende stap naar jouw thuis.

Duurzaam wonen

De woningen worden uitgevoerd als Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG). Dat is volledig gasloos. Als toevoeging komen er PV-panelen op de daken. 

De woningen worden voorzien van een luchtwaterwarmtepomp en hebben vloerverwarming. Hierdoor ontstaat er een fijn binnenklimaat, wat comfortabel wonen is.

Bouwnummers 60, 70

Koopsommen vanaf € 580.000,- VON.

 

Willemskwartier – Op je plaats, rust. 

Heb je interesse?

Neem contact op met de makelaar en maak een afspraak. Of maak een persoonlijk account aan en meld je aan voor de woning of het appartement van jouw voorkeur. Heb je al een persoonlijk account, Log dan hier in.

Account aanmaken

Voorbeeld plattegrond