In verkoop 34 woningen (fase 2a)! Plus laatste woningen en appartementen in fase 1! Interesse? Meld je aan als reserve kandidaat.

Willemskwartier

Wonen in het Willemskwartier

De Koning Willem II kazerne is door Boost ontworpen. Eerst werd de kazerne bemand door het tweede infanteriebataljon Jagers en later door de Duitse bezetter. Om vervolgens een functie als huis van bewaring te krijgen. Nu verdwijnen de hekken en tonen de kazerne en het achterliggende terrein hun schoonheid en openheid. Met de kazerne als poortwachter ontstaat er een nieuwe wijk met statuur: het Willemskwartier.

Wonen in Tilburg: de zesde stad van Nederland
Tilburg zelf is ontstaan uit een aantal aan elkaar gegroeide dorpjes en werd groot door de textielindustrie. Het wegvallen van deze motor in de periode na de oorlog heeft verdere groei niet in de weg gestaan. Inmiddels heeft de gemeente meer dan 200.000 inwoners en is daarmee de zesde stad van Nederland. De beroemdste inwoner van de stad was Willem II. Hij bouwde een kasteel dat nu nog fier het centrum van Tilburg siert.

Heb je interesse?

Maak dan een persoonlijk account aan. Vervolgens kun je jouw persoonlijke account bevestigen op het door jou ingevulde e-mailadres. Wij houden je met nieuwsbrieven op de hoogte.

Is er een woning van je voorkeur beschikbaar? Neem dan gauw contact op met de makelaars van Willemskwartier. Of meld je aan als reservekandidaat via je persoonlijke account.