In verkoop 34 woningen (fase 2a)! Plus laatste woningen en appartementen in fase 1! Interesse? Meld je aan als reserve kandidaat.

Willemskwartier

Wonen in Tilburg

Willemskwartier, op de locatie van de Willem II kazerne, is bereikbaar vanaf de Ringweg-Zuid.

Het sluit aan op het gebied Stappegoor. Een gebied met heel veel mogelijkheden; om te gaan sporten (van schaatsen tot de sport-BSO) en te studeren, naar de bioscoop te gaan, uit te gaan eten en de boodschappen te doen en om lekker te wonen.

Sinds augustus 2021 is KC Willemspoort geopend; een basisschool en kinderopvang ineen. Het kindcentrum komt straks op het kazerneterrein in gebouw D. Het beloofd authentiek, stijlvol, verrassend en warm te worden. Een rijke en moderne leeromgeving voor alle kinderen uit de wijk. Lees hierover meer op kcwillemspoort.nl.

Kijk ook op stappegoorisgoedvoorje.nl!

Wonen in Tilburg - Terras - Willemskwartier

Ontwikkelingen in Stappegoor

Willemskwartier ligt in het gebied Stappegoor. In en rond Stappegoor staat de komende jaren heel veel te gebeuren. Naast de nieuwbouw van Willemkwartier is dat bijvoorbeeld de nieuwbouw van het Koning Willem II college en de komst van nieuwe appartementen. Tot 2028 ontwikkelt Stappegoor zich tot een gebied met meer ruimte om te wonen, te bewegen en samen te ontspannen.

De gemeente Tilburg heeft in juni 2022 een filmpje gemaakt over de gehele ontwikkeling van het gebied. Wil je meer weten wat er gebeurd in het gehele gebied? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief Stappegoor van de gemeente Tilburg op de website Tilburg.nl.

Vorstelijk genieten in Tilburg

In Tilburg is altijd wel iets te doen. We verzamelden de verrassende uitjes voor een vorstelijk weekend genieten in eigen stad. Trek er op uit en verbaas je over alles wat de stad te bieden heeft.

Natuurlijk met als startpunt: Willemskwartier, Stappegoor!