In verkoop 34 woningen (fase 2a)! Plus laatste woningen en appartementen in fase 1! Interesse? Meld je aan als reserve kandidaat.

Willemskwartier

7 Geschakelde villa’s

Geschakelde villa’s zuidelijke rand

Vanaf ca. € 645.000,- v.o.n.

Geschakelde villa's zuidelijke rand

7 Geschakelde villa’s

Iedere dag weer vanuit je raam genieten van de kleuren die het jaargetijde de natuur geeft.  De meeste mensen zien het alleen in de tuin. Maar rond de geschakelde villa's is overal natuur. Zelfs op het dak. En dus ook aan de voorkant, waar je uitkijkt over de wadi en het groen met daarachter de atletiekbaan en de wijk Willemsbuiten. Zoveel ruimte om je heen heb je niet vaak, zo midden in de stad. 

Duurzaam wonen

De woningen worden uitgevoerd als Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG). Dat is volledig gasloos. Als toevoeging komen er PV-panelen op de daken. 

De woningen worden voorzien van een individuele bodemwarmtepomp en hebben vloerverwarming. Hierdoor ontstaat er een fijn binnenklimaat, wat comfortabel wonen is.

Inclusief

Nu de bouw is gestart, zijn er keuzes gemaakt voor de beschikbare woningen. 

De volgende woning wordt gerealiseerd inclusief de volgende opties! 

  • Bouwnummer 96 - inclusief een uitbouw met een breedte van 390 cm en een diepte van 120 cm en diverse opties op het gebied van elektra.

In de opdrachtbevestiging onder verkoopdocumenten lees je hierover meer. Hierbij tref je ook een aangepaste woningplattegrond!

Wil je meer weten over deze geschakelde villa aan de zuidelijke rand, hoe deze wordt uitgevoerd en over welke individuele keuzes er te maken zijn? Neem dan contact op met de makelaars.

 

Willemskwartier – Op je plaats, rust. 

Heb je interesse?

Neem contact op met de makelaar en maak een afspraak. Of maak een persoonlijk account aan en meld je aan voor de woning of het appartement van jouw voorkeur. Heb je al een persoonlijk account, Log dan hier in.

Account aanmaken

Status en prijzen

Bnr Bnr Prijs Price Woonopp. Living area Kamers Rooms Type buitenruimte Type outdoor space Plattegrond Floorplan
90 - 182㎡ 6 kamers6 rooms -
91 - 169㎡ 6 kamers6 rooms -
92 - 173㎡ 6 kamers6 rooms -
93 - 169㎡ 6 kamers6 rooms -
94 - 169㎡ 6 kamers6 rooms -
95 - 173㎡ 6 kamers6 rooms -
96 - 176㎡ 6 kamers6 rooms -
#
#

Plattegronden

Klik op de plattegronden om te vergroten

Tik op de plattegronden om te vergroten