In verkoop 34 woningen (fase 2a)! Plus laatste woningen en appartementen in fase 1! Interesse? Meld je aan als reserve kandidaat.

Willemskwartier

10 Twee-onder-een-kapwoningen met verschillende gevels

Twee-onder-een-kapwoningen

Vanaf ca. € 640.000,- v.o.n.

Twee-onder-een-kapwoningen

Deze stoere woningen met hun verschillende gevels en metselwerk hebben met elkaar gemeen dat ze ontzettend ruim en licht zijn. De schuine kappen en rechte vormen verwijzen naar het statige karakter van de historische gebouwen. Ze zijn ook een eerbetoon aan het Tilburgse leven, door de speciale metselwerkverbanden die vele vogels een veilig thuis bieden. Hier geniet je van het leven!  

De twee-onder-een-kapwoningen worden uitgevoerd in verschillende kleuren bakstenen. Ook is het verschillend of de tweede verdieping een plat dak heeft (heel veel ruimte op de 2e verdieping) of een zadeldak. De woningen zijn geschakeld over de garage en hebben allemaal een fijne tuin op het westen. 

Je auto parkeer je in je eigen voortuin voor de garage. 

Duurzaam wonen

De woningen worden uitgevoerd als Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG). Dat is volledig gasloos. Als toevoeging komen er PV-panelen op de daken.

De woningen worden voorzien van een individuele bodemwarmtepomp en hebben vloerverwarming. Hierdoor ontstaat er een fijn binnenklimaat, wat comfortabel wonen is.

Inclusief

Nu de bouw is gestart, zijn er keuzes gemaakt voor de beschikbare woningen. 

De volgende woningen worden gerealiseerd inclusief de volgende opties! 

  • Bouwnummers 83, 85 en 88 - inclusief uitbouw van 240 cm, dubbele openslaande deuren in de achtergevel en diverse opties op het gebied van elektra
  • Bouwnummers 86 en 87-  inclusief uitbouw van 120 cm, dubbele openslaande deuren in de achtergevel en diverse opties op het gebied van elektra
  • Bouwnummers 128 en 148 - inclusief uitbouw van 120 cm, dubbele openslaande deuren in de achtergevel en diverse opties op het gebied van elektra

Onder verkoopdocumenten lees je hierover meer in de opdrachtbevestiging per bouwnummer. Hierin staat ook een aangepaste woningplattegrond!

Wil je meer weten over de woningen, hoe deze worden uitgevoerd en over welke individuele keuzes er te maken zijn? Neem dan contact op met de makelaars. 

 

Willemskwartier – Op je plaats, rust. 

Heb je interesse?

Neem contact op met de makelaar en maak een afspraak. Of maak een persoonlijk account aan en meld je aan voor de woning of het appartement van jouw voorkeur. Heb je al een persoonlijk account, Log dan hier in.

Account aanmaken

Status en prijzen

Bnr Bnr Prijs Price Woonopp. Living area Kamers Rooms Type buitenruimte Type outdoor space Plattegrond Floorplan
83 € 736.995 175㎡ 6 kamers6 rooms -
84 - 183㎡ 6 kamers6 rooms -
85 - 212㎡ 5 kamers5 rooms -
86 - 205㎡ 5 kamers5 rooms -
87 - 189㎡ 6 kamers6 rooms -
88 - 196㎡ 6 kamers6 rooms -
127 - 183㎡ 6 kamers6 rooms -
128 - 189㎡ 6 kamers6 rooms -
148 - 187㎡ 6 kamers6 rooms -
149 - 183㎡ 6 kamers6 rooms -
#
#

Plattegronden

Klik op de plattegronden om te vergroten

Tik op de plattegronden om te vergroten