In verkoop 34 woningen (fase 2a)! Plus laatste woningen en appartementen in fase 1! Interesse? Meld je aan als reserve kandidaat.

Willemskwartier

Bereken zelf de indicatie van de lage energielasten!

En de indrukwekkende verlaging van CO2 uitstoot.

In Willemskwartier woon je in een uiterst duurzame woning, met lage CO2 uitstoot én een lage energierekening!

Om het concreet te maken kun je hier zelf de lage energielasten berekenen, per appartement of woning. Ben jij benieuwd wat jij kan besparen wanneer je in een prachtig appartement of woning woont in Willemskwartier?

Vul het stappenplan hieronder in en kom het te weten!

1. Weet jij wat jouw huidige elektriciteitsverbruik is?
Ja
Nee
1a. Vul hieronder jouw energieverbruik (kWh) per jaar in.
1a. Inschatting energieverbruik per jaar. Vul onderstaande gegevens in. Zo kunnen wij een inschatting maken van jouw energieverbruik.
2. Welk type warmtelevering is van toepassing in jouw huidige woning?
Gasaansluiting
Stadsverwarming
2a. Weet jij wat jouw huidige gasverbruik is? Je vindt deze gegevens op de jaarnota van de energieleverancier.
Ja
Nee
2a. Weet jij wat jouw huidige GJ verbruik is? Je vindt deze gegevens op de jaarnota van de energieleverancier.
Ja
Nee
2b. Vul hieronder jouw gasverbruik (㎥) per jaar in.
2b. Inschatting van jouw gasverbruik per jaar. Vul onderstaande gegevens in. Zo kunnen wij een inschatting maken van jouw gasverbruik.
2b. Vul hieronder jouw stadsverwarming gebruik (GJ) per jaar in.
2b. Inschatting van jouw warmteverbruik per jaar. Vul onderstaande gegevens in. Zo kunnen wij een inschatting maken van jouw warmteverbruik.
3. In welk bouwnummer heb je interesse?
Bovengenoemde getallen zijn een indicatie. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Disclaimer
Bovengenoemde getallen zijn een indicatie. Energiekosten zijn veranderlijk en het huishoudelijk verbruik is persoonlijk. Er kunnen aan de berekening geen rechten worden ontleend.

De energiekosten voor verwarming en warm water in je huidige woning bestaan uit vaste en variabele kosten. Wanneer je geen verbruik hebt ingevuld, wordt het verbruik bepaald op basis van gecategoriseerde CBS-gegevens. Alle bedragen zijn inclusief alle van toepassing zijnde energiebelastingen en btw. Voor de prijs van energie (elektriciteit en aardgas) volgen wij het meest recente gemiddelde energietarief voor consumenten van het CBS (zie: https://www.cbs.nl/nl-nl/cijfers/detail/84672NED).

Ook de energiekosten voor elektriciteit, verwarming, koeling en warm water in de toekomstige nieuwe woning bestaan uit vaste en variabele kosten. Hierbij een toelichting op de uitgangspunten:

1. Het elektriciteitsverbruik op de meter is bepaald aan de hand van de basiswoning / het basisappartement.
2. Indien de BENG (Uniec3) software wijzigt tussen het opstellen van deze berekeningen en de overdracht van de woningen en appartementen kan dit een ongunstig effect hebben op het daadwerkelijke elektriciteitsgebruik op de meter.
3. Indien er gekozen wordt voor een uitbreiding van de woning (kopersoptie) heeft dit directe gevolgen op het elektriciteitsverbruik inzake het installatiegebonden verbruik. Dit zal een ongunstig effect hebben op het elektriciteitsgebruik op de meter.
4. Indien er gekozen wordt voor extra PV panelen, waar mogelijk, heeft dit een gunstig effect op het elektriciteitsgebruik op de meter.
5. Voor de prijs van energie (elektriciteit en aardgas) volgen wij het meest recente gemiddelde energietarief voor consumenten van het CBS (zie: https://www.cbs.nl/nl-nl/cijfers/detail/84672NED).
6. Uitgangspunt aantal kWh persoonsgebonden (huishoudelijk) verbruik in deze calculator is 1.780 kWh voor een appartement, 2.700 kWh voor een rijwoning en 3.150 voor een tweekapper/vrijstaande woning. Indien uw persoongebonden verbruik hoger is zal dit resulteren in een hoger maandbedrag.
7. Voor het vergelijk met de huidige energierekening is de variant met het prijsplafond opgenomen in de calculator. Na oplevering van de woning / het appartement is het prijsplafond niet meer van toepassing.