In verkoop 34 woningen (fase 2a)! Plus laatste woningen en appartementen in fase 1! Interesse? Meld je aan als reserve kandidaat.

Willemskwartier

Veelgestelde vragen

Vragen over het project

01

Wanneer start de bouw van de appartementen?

Voordat de bouw kan starten dient er voor 1 september 2023 te zijn voldaan aan verschillende opschortende voorwaarden, onder andere planacceptatie Stichting Waarborgfonds Koopwoningen (SWK), een onherroepelijke omgevingsvergunning voor de bouw en minimaal 22 van de 31 appartementen verkocht. Daarna heeft de aannemer 6 maanden de tijd om zich voor te bereiden.

Consortium Stappegoor doet haar best de woningen en de appartementen gezamenlijk te gunnen aan de aannemer zodat er gelijktijdig gebouwd kan worden. Het kan ook zijn dat de appartementen iets later starten in een aparte bouwstroom. Waardoor er voldoende snelheid gemaakt kan worden tijdens de bouw.

Een reële planning is dan dat omstreeks eind derde kwartaal 2023 door Consortium Stappegoor wordt gegund aan Van Wijnen Rosmalen B.V.

De verwachte datum van de start van de bouw is dan eind 4e kwartaal 2023.

Dit is een indicatieve planning welke tijdens de verkoopgesprekken wordt doorgenomen.

02

Hoelang duurt de bouw en wanneer worden de appartementen opgeleverd?

Een exacte planning is nog niet te geven, want dit is afhankelijk van het moment waarop de bouw start en andere factoren zoals weersomstandigheden tijdens de bouw.

In de aannemingsovereenkomst is opgenomen dat het appartement binnen 360
werkbare werkdagen na aanvang bouw zal worden opgeleverd.

Aannemer Van Wijnen Rosmalen B.V. geeft als indicatie de appartementen in 15 tot 18 maanden te kunnen bouwen. Deze planning is niet bindend, dat zijn de werkbare werkdagen.

03

Wat zijn de afspraken over een keuken, badkamer en toilet?

De appartementen worden inclusief sanitair en tegelwerk in de badkamer en het toilet opgeleverd. De appartementen worden exclusief een keuken opgeleverd. Zie voor meer informatie de technische omschrijving, de informatiedocumenten over sanitair en de keukenbrochure voor kopers. Je vindt deze informatie onder Verkoopdocumenten.

04

Welke voorzieningen heeft het appartement m.b.t. duurzaamheid?

De appartementen zijn voorzien van een individuele bodemwarmtepomp, hebben laag temperatuurvloerverwarming en PV panelen op het dak. Dit naast de goede isolatie. Lees meer over over duurzaam wonen in de appartementen van Willemskwartier. Benieuwd naar de techniek? Lees meer over de invulling van deze techniek in de technische omschrijving.