In verkoop: 84 woningen en 31 appartementen! Interesse? Neem contact op met de makelaar.

Willemskwartier

Patiowoningen

Vanaf ca. € 650.000,- v.o.n.

Patiowoningen

Altijd uitzicht op je tuin, waar je ook in je huis bent. Dat geeft wonen toch een nieuwe dimensie? In een patiowoning woon je om de tuin heen en heb je alles (woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer) op 1 woonlaag. Op de eerste verdieping heb je nog een extra kamer met aan twee kanten ramen. Heerlijk als werk- en hobbykamer of om te gebruiken voor logees.

In de patiotuin zie je letterlijk de geschiedenis van de wijk terug. Zie je het hekwerk van de ballustrades? Dat zijn tralies uit de gevangenis die de kazerne ooit was. 

De patiowoningen liggen aan de twee mooie kleine straatjes binnen het plan. 

Duurzaam wonen

De woningen worden uitgevoerd als Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG). Dat is volledig gasloos. Als toevoeging komen er PV-panelen op de daken. 

De woningen worden voorzien van een individuele bodemwarmtepomp en hebben vloerverwarming. Hierdoor ontstaat er een fijn binnenklimaat, wat comfortabel wonen is.

Inclusief

Nu de bouw is voorbereid en snel gaat starten zijn er keuzes gemaakt voor een deel van de beschikbare woningen. De beschikbare patiowoning (bouwnummer 109) wordt gerealiseerd inclusief diverse opties op het gebied van elektra en een schrobputje in de patio.  

Onder verkoopdocumenten lees je hierover meer in de opdrachtbevestiging. Hierin staat ook de bijgewerkte woningplattegrond!

Wil je meer weten over de patiowoning, hoe deze wordt uitgevoerd en over welke individuele keuzes er te maken zijn? Neem dan contact op met de makelaars. 

Willemskwartier – Op je plaats, rust. 

Heb je interesse?

Maak dan een persoonlijk account aan en schrijf je in als reservekandidaat voor de woningen van jouw voorkeur. Heb je al een persoonlijk account? Log dan hier in. Log dan hier in.

Account aanmaken

Status en prijzen

BNR. Prijs
109167㎡164㎡3 € 650.680
118167㎡164㎡3 -
#

Plattegronden

Klik op de plattegronden om te vergroten

Tik op de plattegronden om te vergroten