In verkoop 34 woningen (fase 2a)! Plus laatste woningen en appartementen in fase 1! Interesse? Meld je aan als reserve kandidaat.

Willemskwartier

Inschrijfprocedure & Toewijzingsprocedure

Fase 2a

Inschrijfprocedure

Hieronder beschrijven wij de stappen die je neemt als belangstellende om je in te schrijven voor een woning.

1. Maak een persoonlijk account aan

Maak een persoonlijk account aan via het formulier op de pagina interesse. Vervolgens ontvang je een bevestiging op het door jouw opgegeven e-mailadres met het verzoek je account te bevestigen en een wachtwoord aan te maken.

2. Vul je persoonsgegevens aan

Log in op je persoonlijke account via mijn.willemskwartiertilburg.nl/login. Hier kun je via “Mijn Gegevens → Persoonsgegevens” jouw persoonlijke gegevens aanvullen. De gegevens die je hebt ingevuld op het interesseformulier op de website, zijn al voor je ingevoerd. Ook heb je hier de mogelijkheid om de gegevens van je partner toe te voegen.

3. Deel je woonwensen

Log in op je persoonlijke account via mijn.willemskwartiertilburg.nl/login. Hier kun je via “Mijn Gegevens → Woonwensen” jouw woonwensen met ons delen. Dit is geen must, maar een mogelijkheid. De input gebruiken we bij de ontwikkeling van de laatste fase in Willemskwartier en mogelijke nieuwe deelplannen in Stappegoor.

4. Geef je bouwnummer voorkeur door

Log in op je persoonlijke account via mijn.willemskwartiertilburg.nl/login. Hier kun je via “Woningaanbod” jouw bouwnummervoorkeuren met ons delen. Dit kun je doen door de bouwnummers te markeren als favoriet (maximaal 10 bouwnummers) door te klikken op het hartje.

5. Schrijf je online in tijdens start verkoop

Log in op jouw persoonlijke account via mijn.willemskwartiertilburg/login. Hier kun je via “Woningaanbod → Inschrijven” jouw online inschrijving met ons delen. Dit kun je doen door onder “woningaanbod” bouwnummers te markeren als favoriet (maximaal 10 bouwnummers) door te klikken op het hartje. Vervolgens worden deze bouwnummers getoond onder “Inschrijven” en kun je deze prioriteren naar voorkeuren. Als je jouw persoonsgegevens volledig hebt ingevuld en akkoord bent gegaan met de inschrijfvoorwaarden kun je jouw online inschrijving verzenden. Je ontvangt een bevestiging op je e-mailadres.

6. Inschrijving wijzigen

Log in op jouw persoonlijke account via mijn.willemskwartiertilburg.nl/login. Wil je jouw inschrijving intrekken of de bouwnummers van voorkeur wijzingen of anders prioriteren? Klik op het tabblad “Woningaanbod → Inschrijven”, klik vervolgens op “inschrijving intrekken”.

Wijzig vervolgens je bouwnummervoorkeuren naar wens en schrijf je opnieuw in voor de sluiting van de inschrijfperiode.

Let op:

  • Als je je niet opnieuw inschrijft tijdens de inschrijfperiode worden je voorkeuren niet meegenomen in de toewijzing. Je ontvangt altijd een bevestiging van het intrekken van je inschrijving en een bevestiging van het opnieuw inschrijven.
  • Als je jouw inschrijving wijzigt nadat de inschrijving is gesloten, dan word je verwijderd uit de groep van inschrijvers en word je toegevoegd als reserve kandidaat.

Toewijzingsprocedure woningen fase 2a

  • Het verkoopteam wijst na sluiting van de inschrijfperiode de woningen toe aan de kandidaten.
  • Voor de toewijzing wordt per bouwnummer bekeken hoeveel kandidaten dat bouwnummer hebben gekozen als 1e voorkeur. Bij meerdere kandidaten, wordt de woning willekeurig door het verkoopteam toegewezen aan één kandidaat. Op deze wijze worden alle bouwnummers behandeld. Indien een bouwnummer niet kan worden toegewezen aan een kandidaat die het bouwnummer als 1e voorkeur had opgegeven, wordt – op gelijke wijze – bekeken of het bouwnummer kan worden toegewezen aan een kandidaat die het bouwnummer heeft opgegeven als 2e voorkeur. Als dat niet lukt, zal worden gekeken naar 3e, 4e, 5e…etc. voorkeur.
  • Bij de toewijzing wordt geprobeerd zoveel mogelijk woningen toe te wijzen, zodoende kan ook de keuze worden gemaakt een woning van een hogere voorkeur toe te wijzen aan een kandidaat. Met als doel zo spoedig mogelijk 70% van de woningen te hebben verkocht.
    · Indien een bouwnummer aan een kandidaat is toegewezen, wordt de betreffende kandidaat benaderd door de verkopend makelaar voor een verkoopgesprek.
  • Wanneer aan een kandidaat (voorlopig) geen bouwnummer kan worden toegewezen, ontvangt kandidaat daarvan een bericht. Mocht alsnog een bouwnummer – conform toewijzingsprocedure – beschikbaar komen, dan wordt kandidaat alsnog hierover benaderd. We vragen dan ook eenieder even geduld te hebben. Het kan heel goed dat je in eerste instantie geen woning toegewezen hebt gekregen en enkele weken later alsnog wordt benaderd voor een woning van je voorkeur!