In verkoop 34 woningen (fase 2a)! Plus laatste woningen en appartementen in fase 1! Interesse? Meld je aan als reserve kandidaat.

Willemskwartier

Hoera! De bouw van 84 woningen gaat starten!

mei 9, 2023 | Nieuws | Willemskwartier

Consortium Stappegoor B.V. heeft opdracht gegeven aan aannemer Van Wijnen Rosmalen B.V. om de bouw te starten van 84 woningen in fase 1 in Willemskwartier!

Inmiddels zijn de benodigde vergunningen verkregen, is de grond bouwrijp, is er planacceptatie vanuit Stichting Waarborgfonds Koopwoningen en zijn 50 van de 84 woningen verkocht.  

Kijk voor het actuele aanbod op deze site onder https://www.willemskwartiertilburg.nl/koopwoningen-tilburg/fase1/

Planning start bouw 

Van Wijnen Rosmalen was al volop bezig met de voorbereidingen voor de bouw en kan nu daadwerkelijk starten! Zij is voornemens om na de bouwvakantie te starten met het boren van de bronnen ten behoeve van de installatie van de bodemwarmtepompen. Aansluitend worden de funderingspalen aangebracht. 

Daarmee start de bouw van de duurzame en energiezuinige woningen in Willemskwartier. Voorzien van allerlei maatregelen om je energieverbruik en daarmee -rekening binnen de perken te houden. Met veel wooncomfort! 

Wie er meer wil weten of de start van de bouw van de 84 woningen kan terecht bij de makelaars. De contactgegevens staan: https://www.willemskwartiertilburg.nl/contact/

Geïnteresseerden kunnen rechtstreeks een afspraak maken. Of inloggen in het account. Daar is het mogelijk je voorkeuren aan te geven en je in te schrijven als reservekandidaat. Dan neemt een van de makelaars contact op.