Start verkoop 34 woningen fase 2a op woensdag 24 april a.s. om 17 uur! Geef je woningvoorkeuren vast aan!

Willemskwartier

Uitnodiging start verkoop

januari 13, 2023 | Nieuws | Willemskwartier

Het is bijna zover, woensdag 18 januari a.s. om 19 uur start de online verkoop van de 31 appartementen in fase 1 in Willemskwartier in Tilburg.

Als je arriveert, zie je van een afstand al de statuur van het Willemskwartier. Krachtig en onverschrokken van buiten, warm en hartelijk van binnen. De wijk wordt volledig gebouwd volgens de nieuwe standaard in natuurlijke stedenbouw. Met niet enkel aandacht voor de menselijke bewoners, maar ook voor al die andere bewoners, groot en klein. Van vleermuis en zwaluw tot egel en vlinder. Zoveel soorten, zoveel maten, zoveel woonwensen. 

Nu al staat er veel informatie op de website en kun je vast je woonvoorkeuren doorgeven. We merken dat veel geïnteresseerden graag hun vragen persoonlijk stellen. 

Daarom nodigen we je graag uit voor de start verkoopbijeenkomst in De Phil. Hier kun je al je vragen stellen aan het verkoopteam van Van de Water Makelaars, Hart van Brabant Makelaars, Consortium Stappegoor en aannemer Van Wijnen. 

Op 18 januari, 19 uur aanstaande is de informatie op de site nog meer compleet! Je kunt je oriënteren aan de hand van het magazine, de verkooptekeningen en de technische omschrijving. Vanaf dan kun je je in de MijnOmgeving ook daadwerkelijk inschrijven voor het appartement of de appartementen van jouw voorkeur. 

Willemskwartier – Stedelijk wonen met een groen hart.