In verkoop 34 woningen (fase 2a)! Plus laatste woningen en appartementen in fase 1! Interesse? Meld je aan als reserve kandidaat.

Willemskwartier

Verhuur in Willemskwartier is gestart!

december 29, 2023 | Nieuws | Willemskwartier

Wonen in een monumentaal pand

Het ombouwen van de bestaande kazernegebouwen is in volle gang! Twee gebouwen worden herontwikkeld tot huurappartementen. Het gaat om de twee gebouwen achter het ‘poortgebouw’. De verhurende partijen zijn Tiwos en BPD Woningfonds.

Aanbod Tiwos – 24 sociale huurappartementen

Tiwos realiseert een wooncomplex met 24 sociale huurappartementen (12 appartementen en 12 studio’s). Vanaf woensdag 20 december is het mogelijk om via Woning in Zicht (www.woninginzicht) te reageren. Heb je hierin interesse? Kijk dan bij de advertenties met als adres Anton Ebbenhof. Reageren kan tot 8 januari 2024!

Lees hier meer!

Aanbod BPD Woningfonds – 24 middenhuur appartementen

BPD Woningfonds gaat op korte termijn starten met de verhuur van 24 middenhuur appartementen.

De appartementen zijn er in 4 varianten en in totaal 12 verschillende types. Allemaal energiezuinig en duurzaam gebouwd. Iedere woning krijgt een stijlvolle keuken met inbouwapparatuur, een separaat toilet, compleet afgewerkte badkamer en beschikt over een buitenruimte.

  • Huurprijsrange: €875 – €1.075
  • Woonoppervlakte: 45 m² – 79 m²
  • Opleveringsprognose: mei – juni 2024

Ben jij geïnteresseerd in een middenhuur woning op het oude kazerneterrein? Meld je dan aan via de huurwebsite! Zodra de verhuur is gestart, kun je je daar online inschrijven voor de woning van je voorkeur. Let op; de woningen zijn bestemd voor middeninkomens.

Ga naar huurwebsite