In verkoop 34 woningen (fase 2a)! Plus laatste woningen en appartementen in fase 1! Interesse? Meld je aan als reserve kandidaat.

Willemskwartier

Binnenkort in verkoop: 34 nieuwe koopwoningen in fase 2a!

maart 29, 2024 | Nieuws | Willemskwartier
Na het succes van de verkoop van de woningen en appartementen in de eerste fase van Willemskwartier komt binnenkort fase 2a in verkoop.

Bekijk bij dit nieuwsbericht vast de eerste drie beelden voor een eerste indruk.

De 34 nieuwe koopwoningen liggen aan de westkant van de gebouwen van de voormalige Willem II-kazerne aan de Ringbaan-Zuid.
 
In fase 2a komen:
• 3 geschakelde villa’s aan de westelijke rand
• 4 twee-onder-een-kapwoningen
• 2 patiowoningen
• 14 drielaagse eengezinswoningen in de wijk en
• 11 drielaagse eengezinswoningen langs de zuidelijke rand

Start verkoop in april 2024
In april zal de verkoop daadwerkelijk starten en zal meer informatie over de verschillende woningtypes en prijzen beschikbaar zijn. Op de website en via de social mediakanalen delen we uiteraard ook de start datum van de verkoop!

Duurzaam, energiezuinig en natuurinclusief

De nieuwe koopwoningen sluiten qua sfeer en architectuur aan bij de woningen van de eerste fase die al in aanbouw zijn. Autovrije woonstraten, duurzame en energiezuinige woningen en een natuurinclusief ontwerp zijn voor veel toekomstige bewoners doorslaggevend geweest om voor Willemskwartier te kiezen.
 
Waar je ook woont in het Willemskwartier: je hebt altijd de connectie met buiten en overal waar je bent is het mooi. En ook de locatie dichtbij voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen, de uitvalswegen en het centrum van Tilburg spreekt veel kopers aan.

Lees hier de enthousiaste verhalen van misschien wel jouw nieuwe buren!

Willemskwartier – Stedelijk wonen met een groen hart.