In verkoop 34 woningen (fase 2a)! Plus laatste woningen en appartementen in fase 1! Interesse? Meld je aan als reserve kandidaat.

Willemskwartier

Voorbereiding verkoop

augustus 25, 2022 | Nieuws | Willemskwartier

Binnenkort komt er meer informatie op de website over de verkoop van de eerste woningen en appartementen in Willemskwartier. Doelstelling is dat eind van het derde / begin van het vierde kwartaal de eerste woningen te koop zullen zijn. Op de website wordt dan alle informatie over de woningen gepresenteerd, lees je meer over het plan en over hoe de aankoop van een nieuwe woning in zijn werk gaat.

In de aanloop naar start verkoop besteden we in nieuwsbrieven en via Facebook en Instagram aandacht aan de verschillende woningtypen. Om deze goed te laten zien, worden er momenteel beelden gemaakt. Hiervoor zijn ook luchtfoto’s gemaakt. Graag laten we deze vast aan je zien. Stap door de poort en schrijf je eigen geschiedenis komt zo steeds een beetje meer tot leven.

Wie zich vast wil voorbereiden op de verkoop, kan een persoonlijk account aanmaken en activeren via Inloggen op de website. Hier kan je vast je persoonsgegevens achterlaten. Straks kun je hier je woonwensen met ons delen. We houden belangstellenden via een nieuwsbrief op de hoogte van de verkoop.

Willemskwartier - Nieuws - Voorbereiding verkoop Drone - Nieuwbouw Tilburg