In verkoop 34 woningen (fase 2a)! Plus laatste woningen en appartementen in fase 1! Interesse? Meld je aan als reserve kandidaat.

Willemskwartier

Uitnodiging voor start verkoop Willemskwartier fase 2a: woensdag 24 april 2024, 17:00 uur!

april 18, 2024 | Nieuws | Willemskwartier

Geef nu vast je woningvoorkeuren van de 34 woningen door.

Het is bijna zover, woensdag 24 april a.s. om 17:00 uur start de online verkoop van de 34 woningen in fase 2a in Willemskwartier in Tilburg.

Als je arriveert, zie je van een afstand al de statuur van Willemskwartier. Krachtig en onverschrokken van buiten, warm en hartelijk van binnen. De wijk wordt volledig gebouwd volgens de nieuwe standaard in natuurlijke stedenbouw. Met niet enkel aandacht voor de menselijke bewoners, maar ook voor al die andere bewoners, groot en klein. Van vleermuis en zwaluw tot egel en vlinder. Zoveel soorten, zoveel maten, zoveel woonwensen.

Nu al staat er veel informatie op de website en kan een ieder hier vast zijn woningvoorkeuren doorgeven. Via het magazine kunnen geïnteresseerden een complete indruk krijgen van het plandeel.

Op 24 april aanstaande is er nog veel meer informatie beschikbaar! Aan de hand van onder andere verkooptekeningen per bouwnummer, de technische omschrijving en een overzicht van de meer- en minderwerkmogelijkheden kan een ieder op zoek naar zijn of haar favoriete huis of huizen.

Willemskwartier – Stedelijk wonen met een groen hart.