In verkoop 34 woningen (fase 2a)! Plus laatste woningen en appartementen in fase 1! Interesse? Meld je aan als reserve kandidaat.

Willemskwartier

Tweelaagse eengezinswoningen (tussen)

Tweelaagse eengezinswoningen (tussen)

Vanaf ca. € 380.000,- v.o.n.

Status en prijzen

Bnr Bnr Prijs Price Woonopp. Living area Kamers Rooms Type buitenruimte Type outdoor space Plattegrond Floorplan
81 - 94㎡ 3 kamers3 rooms -
121 - 94㎡ 3 kamers3 rooms -
122 - 94㎡ 3 kamers3 rooms -
123 - 94㎡ 3 kamers3 rooms -
#
#

Tweelaagse eengezinswoningen (tussen)

4 Tweelaagse eengezinswoningen (tussen) | Deze woningen zijn allemaal verkocht.

Zelf genieten van je eerste kop koffie na het opstaan, terwijl je kinderen onbezorgd buiten spelen in de smalle, groene straat. Waar altijd wel iemand hen begroet en een hand opsteekt naar jou. Als je voor het keukenraam geniet van het kleurenpracht waarop het seizoen je straat trakteert. Heerlijk! 

De tweelaagse eengezinswoningen hebben op de begane grond de keuken en woonkamer grenzend aan een heerlijke tuin op het zuiden. Op de eerste verdieping zijn twee grote slaapkamers en een fijne badkamer. 

Duurzaam wonen

De woningen worden uitgevoerd als Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG). Dat is volledig gasloos. Als toevoeging komen er PV-panelen op de daken. 

De woningen worden voorzien van een individuele bodemwarmtepomp en hebben vloerverwarming. Hierdoor ontstaat er een fijn binnenklimaat, wat comfortabel wonen is.

Willemskwartier – Op je plaats, rust.

Heb je interesse?

Maak dan een persoonlijk account aan en schrijf je in als reservekandidaat voor de woningen van jouw voorkeur. Heb je al een persoonlijk account? Log dan hier in. Log dan hier in.

Account aanmaken

Plattegronden

Klik op de plattegronden om te vergroten

Tik op de plattegronden om te vergroten