In verkoop 34 woningen (fase 2a)! Plus laatste woningen en appartementen in fase 1! Interesse? Meld je aan als reserve kandidaat.

Willemskwartier

Vrij wonen, omgeven door stadsnatuur, maar midden in een bruisende wijk met aanspraak van buren.

Geschakelde villa’s oostelijke rand

Vanaf ca. € 720.000,- v.o.n.

Geschakelde villa's oostelijke rand

7 Geschakelde villa’s

Vrij wonen, omgeven door stadsnatuur, maar midden in een bruisende wijk met aanspraak van buren. Aan de oostelijke grens van het Willemskwartier geniet je van rust en dynamiek, van verrassende architectuur en groen. Het beste van twee werelden wordt verenigd in je nieuwe thuis. Als dat geen warm welkom is ... 

Een half vrijstaande woning, zo zou je deze geschakelde villa’s ook kunnen noemen. Ze liggen aan de oostelijke rand van Willemskwartier met heerlijke tuinen op het westen. Voor de garage kun je je auto parkeren op eigen terrein. Reuze handig als je met de kinderen en boodschappen tegelijk thuiskomt.

In deze villa is echt heel veel mogelijk! Doordat er drie volledige woonlagen zijn, heeft de villa ruim 200 m2 woonoppervlak.

Duurzaam wonen

De woningen worden uitgevoerd als Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG). Dat is volledig gasloos. Als toevoeging komen er PV-panelen op de daken. 

De woningen worden voorzien van een individuele bodemwarmtepomp en hebben vloerverwarming. Hierdoor ontstaat er een fijn binnenklimaat, wat comfortabel wonen is.

Inclusief

Nu de bouw is gestart, zijn er keuzes gemaakt voor de beschikbare woningen. 

De volgende woningen worden gerealiseerd inclusief de volgende opties! 

  • Bouwnummers 125, 126 en 146 - inclusief uitbouw van 240 cm, dubbele openslaande deuren in de achtergevel en diverse opties op het gebied van elektra
  • Bouwnummer 129 - inclusief uitbouw van 120 cm , dubbele openslaande deuren in de achtergevel en diverse opties op het gebied van elektra 

Onder verkoopdocumenten lees je hierover meer in de opdrachtbevestiging per bouwnummer. Hierin staat ook een aangepaste woningplattegrond!

Wil je meer weten over de geschakelde villa's aan de oostelijke rand, hoe deze worden uitgevoerd en over welke individuele keuzes er te maken zijn? Neem dan contact op met de makelaars.

 

Willemskwartier – Op je plaats, rust. 

Heb je interesse?

Neem contact op met de makelaar en maak een afspraak of maak een persoonlijk account aan en meld je aan voor de woningen van jouw voorkeur. Heb je al een persoonlijk account? Log dan hier in. Log dan hier in.

Account aanmaken

Status en prijzen

Bnr Bnr Prijs Price Woonopp. Living area Kamers Rooms Type buitenruimte Type outdoor space Plattegrond Floorplan
89 - 199㎡ 6 kamers6 rooms -
125 € 806.205 212㎡ 6 kamers6 rooms -
126 - 212㎡ 6 kamers6 rooms -
129 € 751.965 205㎡ 6 kamers6 rooms -
146 - 212㎡ 6 kamers6 rooms -
147 - 199㎡ 6 kamers6 rooms -
150 - 199㎡ 6 kamers6 rooms -
#
#

Plattegronden

Klik op de plattegronden om te vergroten

Tik op de plattegronden om te vergroten