In verkoop 34 woningen (fase 2a)! Plus laatste woningen en appartementen in fase 1! Interesse? Meld je aan als reserve kandidaat.

Willemskwartier

Waar je ook kijkt: je hebt altijd uitzicht op je terras

2 Patiowoningen

Vanaf € 650.000,- v.o.n.

Bouwnummers

Bnr Bnr Prijs Price Woonopp. Living area Kamers Rooms Type buitenruimte Type outdoor space Plattegrond Floorplan
36 € 650.000 165㎡ 3 kamers3 rooms -
45 € 650.000 165㎡ 3 kamers3 rooms -
#
#

2 Patiowoningen

2 Patiowoningen met het volledige woonprogramma op de begane grond | Type A3

Waar je ook kijkt: je hebt altijd uitzicht op je terras. Dat is pas echt binnen en buiten verbinden. In een patiowoning woon je in twee woonlagen om je terras een.

Rondom de ruime patio vind je de woonkamer, keuken en eetkamer. Verder vind je de slaap- en badkamer ook op de begane grond. Op de eerste verdieping is er een extra kamer met aan twee kanten ramen. Heerlijk als werk- en hobbyruimte of om te gebruiken voor logees. 

In dit woningtype zijn het de hekken van de patio die je iets over het verleden van de wijk vertellen. Het hekwerk ervan is samengesteld met de tralies uit de gevangenis die de kazerne ooit was.

Duurzaam wonen

De woningen worden uitgevoerd als Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG). Dat is volledig gasloos. Als toevoeging komen er PV-panelen op de daken. 

De woningen worden voorzien van een luchtwaterwarmtepomp en hebben vloerverwarming. Hierdoor ontstaat er een fijn binnenklimaat, wat comfortabel wonen is.

Bouwnummers 36, 45

Koopsommen vanaf € 650.000,- VON.

 

Willemskwartier – Op je plaats, rust.

Heb je interesse?

Neem contact op met de makelaar en maak een afspraak. Of maak een persoonlijk account aan en meld je aan voor de woning of het appartement van jouw voorkeur. Heb je al een persoonlijk account, Log dan hier in.

Account aanmaken

Voorbeeld plattegrond