In verkoop 34 woningen (fase 2a)! Plus laatste woningen en appartementen in fase 1! Interesse? Meld je aan als reserve kandidaat.

Willemskwartier

Vrij wonen, omgeven door stadsnatuur, maar midden in een bruisende wijk met aanspraak van buren

3 Geschakelde villa’s westelijke rand

Vanaf € 730.000,- v.o.n.

Bouwnummers

Bnr Bnr Prijs Price Woonopp. Living area Kamers Rooms Type buitenruimte Type outdoor space Plattegrond Floorplan
52 € 730.000 201㎡ 6 kamers6 rooms -
71 € 755.000 201㎡ 6 kamers6 rooms -
72 € 755.000 201㎡ 6 kamers6 rooms -
#
#

3 Geschakelde villa's westelijke rand

3 Geschakelde villa’s | Type D1a

Omringd door stadsnatuur, in een levendige buurt vol vriendelijke gezichten vind je het beste van twee werelden. Vrij wonen in een rustige omgeving. Midden in Willemskwartier ontvouwt zich een stadse oase, waar verrassende architectuur en Tilburgse natuur samenkomen. Deze combinatie zie je in de stad maar zelden. Zie je jezelf al zitten, met een heerlijke kop koffie?

Een half vrijstaande woning, zo zou je deze geschakelde villa’s ook kunnen noemen. Met een heerlijke achtertuin. Voor de garage kun je je auto parkeren op eigen terrein. Reuze handig als je met de kinderen en boodschappen tegelijk thuiskomt. 

In deze villa is echt heel veel mogelijk! Doordat er drie volledige woonlagen zijn, heeft de villa ruim 200 m2 woonoppervlak. 

Duurzaam wonen

De woningen worden uitgevoerd als Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG). Dat is volledig gasloos. Als toevoeging komen er PV-panelen op de daken.

De woningen worden voorzien van een luchtwaterwarmtepomp en hebben vloerverwarming. Hierdoor ontstaat er een fijn binnenklimaat, wat comfortabel wonen is.

Bouwnummers 71, 72, 52

Koopsommen vanaf € 730.000,- tot € 755.000,- VON.

 

Willemskwartier – Op je plaats, rust.

Heb je interesse?

Neem contact op met de makelaar en maak een afspraak. Of maak een persoonlijk account aan en meld je aan voor de woning of het appartement van jouw voorkeur. Heb je al een persoonlijk account, Log dan hier in.

Account aanmaken

Voorbeeld plattegrond