In verkoop 34 woningen (fase 2a)! Plus laatste woningen en appartementen in fase 1! Interesse? Meld je aan als reserve kandidaat.

Willemskwartier

Bouwupdate #4

juni 27, 2024 | Nieuws | Willemskwartier
De bouw van de nieuwe duurzame woningen in de eerste fase verloopt voorspoedig. In veld 1 zijn de eerste woningen inmiddels uit de steigers. Dat levert altijd een mooi gezicht op. Niet alleen zie je nu de gevarieerde gevels goed maar ook de detaillering in het metselwerk en de houten gevelelementen. En de nestkasten, geïntegreerde hemelwaterafvoeren en de zonnepanelen komen ineens tevoorschijn! Dat belooft veel voor veld 2 en 3; daar wordt nog volop gemetseld en is de aannemer bezig met de binnenafwerking.
 
Onder de beide appartementengebouwen is de halfverdiepte stallingsgarage met parkeerplaatsen en bergingen aangelegd. In zowel gebouw Oost als West worden de contouren van de eerste appartementen zichtbaar. De komende weken gaat er laag voor laag verder gebouwd worden aan de vier verdiepingen voor de in totaal 31 energiezuinige appartementen die uiteindelijk in de twee gebouwen komen.